Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Sport nyheder

Save  nyheder in bookmarks
RSS feed her

Sørensen jubler: Presset i bund og vinder alligevel

( Alt om Sport )
Sørensen jubler: Presset i bund og vinder alligevel är publicerad av Bold.dk
Oliver Sørensen var en glad mand ovenpå 2-1-sejren over FC København i Parken, som sender guldet tilbage i FC Midtjyllands egne hænder. Der var gulddrama for alle pengene i Parken torsdag aften, hvor FC København og FC Midtjylland udkæmpede en direkte duel om førstepladsen. Det blev FC Midtjylland, som trak det længste strå i en 2-1-sejr, der særligt skete på baggrund af to kæmpefejl af Kamil Grabara og Denis Vavro. Derfor var det ikke overraskende en glad og opsat Oliver Sørensen, der talte med Viaplay efter kampen. - Det var fedt, mand. Vi var presset i bund det meste af kampen, men vi er så effektive. Så er der spænding til sidst, men det er så fedt. - Der var et kæmpe pres på, vi er måske heller ikke gode nok til at stå imod i mange perioder, men vi får kriget den hjem, det er alt, der tæller. - Vi har det i egne hænder, det er det vigtiste for os. Det er op til os. Der har været pres på i alle slutspilskampe, så det er endnu bare endnu en, men vi skal vinde de sidste to. Med sejre i deres sidste to kampe er FC Midtjylland danske mestre. Første etape er mod FC Nordsjælland på kunstgræsset på Right to Dream Park.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-16 | 22:50:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Lössl har meldt fra: Det er en stor holdspiller

( Alt om Sport )
Lössl har meldt fra: Det er en stor holdspiller  är publicerad av Bold.dk
Jonas Lössl har meldt fra på grund af en lille skade, og FCM-træner, Thomas Thomasberg, hylder målmanden for sin beslutning. Det gav han udtryk for over for Viaplay.  Jonas Lössl har været en af de helt store FCM-profiler i år, men i torsdagens topkamp mod FC København har han meldt fra.  Det skyldes en lille skade. FCM-cheftræner Thomas Thomasberg forklarede situationen over for Viaplay.  - Han har meldt fra.  - Lössl har haft lidt udfordringer den sidste uges tid, og hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg, det er en stor holdspiller, der kommer og siger, jeg kan altså ikke stå 100 procent i den kamp, der venter, og derfor skal Martin Fraisl ind.  - Lössl kunne godt have stået, men han føler sig ikke fit, og derfor sidder han udenfor.  - Jeg synes, det er et flot valg, når man når hertil. Jeg ville allerhelst have haft ham på kassen, men jeg ved også, at Fraisl kan stå på et godt niveau, siger han.  Du kan følge topkampen mellem FCK og FCM her på Bold. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-16 | 20:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Karakterer: Angriber kan blive afgørende for OB-overlevelse

( Alt om Sport )
Karakterer: Angriber kan blive afgørende for OB-overlevelse är publicerad av Bold.dk
Håbet om overlevelse i 3F Superligaen lever for OB, efter at fynboerne torsdag slog Hvidovre IF med 2-1. Se Bolds karakterer herunder. Det holdt hårdt til sidst, men OB har stadig mulighed for overlevelse. Fynboerne slog torsdag Hvidovre med 2-1, og det betyder, at der nu kun er tre point op til Lyngby på den rigtige side af nedrykningsstregen inden sæsonens sidste to kampe. Luca Kjerrumgaard scorede for tredje kamp i streg, og den unge angriber kan ende med at blive meget vigtig for Søren Krogh og OB i den tætte nedrykningskamp. Herunder kan du læse Bolds karakterer fra opgøret. 5 i fokus Bold har udvalgt fem spillere, der var særligt i fokus i opgøret.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-16 | 20:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Karakterer: SIF og AGF skuffede de peruvianske Tv-seere

( Alt om Sport )
Karakterer: SIF og AGF skuffede de peruvianske Tv-seere är publicerad av Bold.dk
Nicolai Larsen viste klassen i SIF-buret, mens Patrick Mortensen havde fået de forkerte støvler på. Du kan se Bolds karakterer i artiklen.  ¿Que?, har de peruvianske Tv-seere nok tænkt, hvis de havde fulgt med på Nativa TV, der har købt rettighederne til Silkeborgs resterende 3F Superliga-kampe.  Kønt var det nemlig ikke, og den revanche, hjemmeholdet havde til gode fra Pokalfinalen i sidste uge, fik de slet ikke.  Det var en kamp, der blev afgjort af de to kaptajner: En storspillende Nicolai Larsen holdt hjemmeholdet fra fadet, mens Patrick Mortensen brændte flere store chancer.  Anden halvleg blev en smule mere spændende, hvor begge hold havde et par chancer, men målrigt blev det aldrig rigtigt. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-16 | 20:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Stålsat Slotsager: Selvfølgelig tror vi på overlevelse

( Alt om Sport )
Stålsat Slotsager: Selvfølgelig tror vi på overlevelse är publicerad av Bold.dk
OB´s Tobias Slotsager har fuld tiltro til, at klubben kan overleve, hvis de gør deres egen del af arbejdet færdigt de sidste to runder. OB havde Hvidovre ventende torsdag aften, hvor de nedrykkede københavnere lagde græs til mødet mellem rækkens to nederst placerede hold. Det mundede ud i en 2-1-sejr til OB, og sejrens sødme var vigtig for de mentalt ramte fynboer, som senest havde vundet 10. marts - i næstsidste runde af Superligaens grundspil. Stopperen Tobias Slotsager var en lettet mand, da han talte med Viaplay efter den længeventede sejr. - Det var altafgørende for de næste to kampe, så utroligt vigtigt med sejren her i dag. - Selvfølgelig skal troen være god, vi er tre point efter, det er en sejr til os og et nederlag til Lyngby, og så er vi der. Så længe det er muligt, tror vi på det. OB mødte op til kampen i en ny formation, og det var ikke tilfældigt. - Vi var nødt til at prøve noget nyt. Det har ikke fungeret i foråret det andet. Men jeg skal ikke afvise, at vi kan gå tilbage til femmeren, som vi også gjorde til slut. OB skal op mod OB og Randers de kommende to uger.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-16 | 20:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Efter landsholdsskifte: Gigović kan debutere mod England

( Alt om Sport )
Efter landsholdsskifte: Gigović kan debutere mod England är publicerad av Bold.dk
Armin Gigović skal fremover tørne ud for det bosniske landshold, og allerede i starten af juni kan han få debut mod England.  Armin Gigović har droppet Sverige for i stedet at tørne ud for det bosniske landshold. Det meddelte det svenske fodboldforbund på deres hjemmeside, og nu fremgår FCM-spilleren også i den kommende bosniske trup.  Gigovic er en del af det hold, der i starten af juni skal møde England og Italien i venskabskampe.  Spillere som Edin Dzeko og Benjamin Tahirovic er også en del af holdet til de to kampe.  Se hele den bosniske trup herunder. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-16 | 19:30:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Vanvittige scener: Dansker vil altid huske St. Pauli-oprykning

( Alt om Sport )
Vanvittige scener: Dansker vil altid huske St. Pauli-oprykning är publicerad av Bold.dk
Andreas Albers rykkede søndag op i Bundesligaen med St. Pauli. Oplevelsen vil aldrig blive glemt, siger han om de seneste dage med fest i Hamborg-klubben. Kultklubben St. Pauli vender tilbage i det fineste selskab i tysk fodbold efter 13 år i 2. Bundesliga. Søndag vandt Hamborg-klubben 3-1 hjemme mod Osnabrück, og dermed blev oprykning til Bundesligaen sikret en spillerunde før tid. Danske Andreas Albers skiftede forud for denne sæson til St. Pauli, og han har derfor været med på hele rejsen i denne sæson.  Søndag var han på banen, da klubben sikrede sig oprykningen. I et interview med Bold sætter den 34-årige angriber ord på den bedrift: - Det så godt ud i det meste af sæsonen, men alligevel var det da en ekstremt forløsende følelse, da det endelig lykkedes at rykke op. - Det var fantastisk at mærke glæden fra en hel bydel i Hamborg. De har ventet længe på dette øjeblik, de brænder virkelig for fodbold, så det var fantastisk at kunne fejre sammen med dem, indleder Albers med henvisning til St. Paulis seneste 13 år i den tyske 2. Bundesliga.  Fans invaderede banenØverst i artiklen er vedlagt en video af scenerne ved slutfløjt i søndagens opgør. Her kan man se, hvordan St. Pauli-fans stormede banen efter kampen.  Det var en vild oplevelse, fortæller Albers: - Jeg har svært ved at huske det. Jeg vidste ikke lige, hvor jeg skulle bevæge mig hen, men så blev man hurtigt ´overfaldet´ af glade fans, som dansede, hoppede og jublede. - Vi stod egentlig bare på banan og festede, inden vi til sidst trak ind i omklædningsrummet og blev samlet som hold - ude på banen blev vi jo hurtigt væk fra hinanden. - Det var ikke helt den samme oplevelse, da jeg i sin tid rykkede op med Silkeborg, lyder det med et grin fra den danske angriber. TaknemmeligDåbsattesten siger 34 år, dermed nærmer Albers sig karrierens efterår. Han er dog glad for, at han har fundet sin egen karrierevej, hvor de seneste fem år i tysk fodbold nu kulminerer med en oprykning til Bundesligaen. - At opleve en oprykning med et fodboldhold er meget specielt. Det er ikke alle, der får lov til det. Det er helt unikt, og jeg er bare taknemmelig over at få lov at prøve det i min karriere. Albers har i løbet af karrieren været forbi klubber som Skive, Silkeborg, Vejle, Viborg og Regensburg. Søndagens oprykning vil stå ud som et særligt højdepunkt.  - Det er da helt vildt. Mange var skeptiske, da jeg i sin tid skiftede til Tyskland, men jeg har altid bare kløet på, og jeg har vist, at man kan nå langt med hårdt arbejde. - For mig personligt har det også handlet meget om at finde det rette match med klubberne - både personligt og spillemæssigt. Der er ekstremt mange muligheder rundt omkring i fodboldverdenen. - Den her oprykning med St. Pauli vil nok altid følge mig, så det er jeg ekstremt stolt over. Det vil da også være den første historie, jeg vælger at fortælle, når jeg en dag skal fortælle om min fodboldkarriere, afslutter Andreas Albers til Bold.  St. Pauli og Andreas Albers afslutter sæsonen søndag eftermiddag mod Wehen. Klubben kan med en sejr sikre sig førstepladsen i 2. Bundesliga. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-16 | 13:40:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Lyngby har keeper tilbage til bundgyser

( Alt om Sport )
Lyngby har keeper tilbage til bundgyser är publicerad av Bold.dk
Lyngby Boldklub har igen David Jensen til rådighed, når man senere onsdag skal ud i en bundgyser mod Vejle. Der er drama til det sidste i 3F Superligaen, hvor flere hold kæmper for overlevelse. Det er blandt andre Vejle og Lyngby, og de to bundhold krydser klinger onsdag aften i det, som kan blive en forestilling forbudt for børn. En sejr til de kongeblå vil sende dem snublende tæt på overlevelse, da man i så fald presser OB til at skulle gøre rent bord i de sidste tre kampe. Der er derfor meget på spil, og med til Nørreskoven har cheftræner David Nielsen en spiller tilbage. David Jensen er blevet sin skade kvit og er tilbage i truppen, efter at han har misset de seneste fem kampe. Tiden må så vise, om han eller Jannich Storch skal vogte buret. Lyngbys trup mod Vejle: David JensenJannich StorchBrian HamalainenLucas LissensAndreas BjellandWilly KumadoCasper -˜Dani´ WintherLauge SandgravMichael OpokuJohan MeyerJonathan AmonKolbeinn FinnssonSævar MagnussonAndri GudjohnsenPascal GregorTobias StormFrederik GytkjærNikolai BadenMarcel RømerTochi Chukwuani

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-15 | 12:20:22
Læs mere »        Kommenter »   
 

Vilde scener: Aston Villa jubler over CL

( Alt om Sport )
Vilde scener: Aston Villa jubler over CL är publicerad av Bold.dk
Aston Villa fejrede kvalifikationen til Champions League i stor stil tirsdag aften. Se de vilde scener her. Et nederlag til Tottenham i London skabte nogle vilde scener i Birmingham. Her kunne Aston Villa fejre, at man nu havde sikret sig Champions League-deltagelse for første gang i klubbens historie. Villa-spillerne fandt da også champagnen frem for at juble over resultatet. Aston Villa har offentliggjort flere videoer, hvor man ser jublen i klubben, da man definitivt har sikret sig Champions League. Og her får den ikke for lidt. Manager Unai Emery brølede af glæde, mens keeper Emiliano Martinez poppede flere flasker champagne. I kan se de vilde jubelscener i videoerne nedenfor. Der er blot en enkelt kamp tilbage af sæsonen, hvor Aston Villa har 68 point på fjerdepladsen i Premier League. Det er fem flere end Tottenham.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-15 | 07:30:22
Læs mere »        Kommenter »   
 

Pres på i Brøndby: Nu spidser det til

( Alt om Sport )
Pres på i Brøndby: Nu spidser det til är publicerad av Bold.dk
Nicolai Vallys har markeret sig med to stærke præstationer, selv om Brøndby har tabt kampene Mens Brøndby har smidt førstepladsen i Superligaen oven på to nederlag i træk, har Nicolai Vallys ramt et højt niveau de seneste to kampe, hvor han også har været på måltavlen. Oven på en periode med et mindre formdyk peger pilen igen den rigtige vej for Brøndby-topscoreren, der står med 12 sæsontræffere. - Jeg kan godt mig over, jeg kan hjælpe holdet med mine præstationer, siger Nicolai Vallys om den seneste tids lovende præstationer. Han har i denne sæson udviklet sig som en leder på banen, men træder også i karakter uden for kridtstregerne, når det er påkrævet. - Det er helt naturligt jeg skal være en leder på banen, men jeg er det på min helt egen måde. - Udenfor stiller jeg også op, for det følger med, selv om det altid er sjovere, når vi har vundet. Ansvaret påtager jeg mig naturligvis, siger Nicolai Vallys. Han er glad for FCN-kampen kommer allerede onsdag, så nederlaget til FCK hurtigt er helt ude af kroppen. - Det er en rigtig god muligt for os til at få en sejr. Vi ved godt, FCN er godt kørende for tiden, men vi har leveret over hele sæsonen og skal stoppe deres stime, siger Nicolai Vallys. - Det spidser til nu, men tingene ændrer sig også hurtigt for tiden i Superligaen.  - I sidste uge førte vi, nu er vi nummer fire. Det handler for os om, at marginalerne skal falde ud til vores fordel i resten af sæsonen, siger han. Nicolai Vallys vil ikke gå ind i en diskussion om tre sejre til sidst vil være nok til at sikre guldet.  Han mener, at Brøndby kun skal rette fokus på den næste kamp i stedet for at tænke længere frem. - Vi har gode spillere og leveret godt i sæsonen. Det skal vi også gøre mod FCN, hvor jeg håber, vi kan give vores fans en sejr. Det fortjener de efter den flotte opbakning mod FCK, siger Nicolai Vallys.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-15 | 06:20:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Klage afvist: FCN skal betale 25.000

( Alt om Sport )
Klage afvist: FCN skal betale 25.000 är publicerad av Bold.dk
FC Nordsjælland har klaget over et gult kort til Ibrahim Osman, men Fodboldens Disciplinærinstans har valgt at afvise apellen. Det koster 25.000 kroner at klage over et gult kort, hvis man ikke får medhold. Det har FC Nordsjælland lært på den hårde måde tirsdag eftermiddag, da Farum-klubben har fået en appel afvist. Det drejer sig om et gult kort, som Ibrahim Osman blev tildelt i det 61. minut i søndagens kamp mod Silkeborg. - FC Nordsjælland har i protesten anført, at FC Nordsjælland-spilleren ikke laver en hensynsløs tackling på Silkeborg IF´s keeper. - FC Nordsjælland anfører, at det snarere forholder sig omvendt, idet FC Nordsjælland-spilleren er først på bolden og at det er keeperen, der laver en sprint for at kunne nå bolden, fremgår det af kendelsen. Se situationen i videoen i artiklen. Lasse Graagaard, der var kampens dommer, har valgt at fastholde sin vurdering, og Disciplinærinstansen har heller ikke fundet grundlag for at tilsidesætte dommerens vurdering. Dermed beholder Osman altså de karantænepoint, som han fik for advarslen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-14 | 16:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Füllkrug skal til EM: Giver gåsehud

( Alt om Sport )
Füllkrug skal til EM: Giver gåsehud är publicerad av Bold.dk
Niclas Füllkrug er blevet udtaget til EM-slutrunden for Tyskland, og hovedpersonen er meget stolt over at den bedrift, siger han. Tyskland har allerede sat gang i udtagelsen af truppen til den kommende EM-slutrunde på hjemmebane. Tirsdag morgen blev endnu et navn offentliggjort. Denne gang var det Dortmund-angriber Niclas Füllkrug, som blev udtaget i en radioudsendelse. Angriberen deltog selv i programmet og satte efterfølgende ord på udsigten til at skulle repræsentere nationen på hjemmebane: - Jeg får gåsehud, når jeg tænker på det. Det gør mig så stolt, udtalte han ifølge Kicker. Tyskland er ved EM i gruppe med Skotland, Schweiz og Ungarn. Tyskerne åbner slutrunden 14. juni mod Skotland.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-14 | 09:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Vendsyssel-træner efter 1-4: Var jeg med i skjult kamera?

( Alt om Sport )
Vendsyssel-træner efter 1-4: Var jeg med i skjult kamera? är publicerad av Bold.dk
Vendsyssel-træner Bo Zinck var mildt sagt ikke begejstret for sit mandskabs præstation mod Hobro i anden halvleg. Det udtaler han til Viaplay. Vendsyssel FF faldt mandag aften fuldstændig sammen efter pausen mod Hobro IK. Gæsterne kom tidligt foran, men efter pausen tabte Vendsyssel 0-4 og endte med et 1-4-nederlag. Efter opgøret gav Vendsyssel-træner Bo Zinck en ærlig reaktion til Viaplay. Han var mildt sagt skuffet over indsatsen efter pausen. - For seerne lignede det måske, at jeg stod og råbte og skreg som en sindssyg, men det gjorde jeg faktisk ikke. Jeg spurgte dem, om jeg var med i skjult kamera? - Vi gik fra at spille dem ud i første halvleg, hvor vi skulle lukke kampen med mål nummer to og tre. Zinck var klar til at dumpe anden halvleg fra Vendsyssel. - Det er jo ikke en sommerfodboldboldkamp, hvor vi er inviteret til at spille, og så kan vi spille, som vi gerne vil. Spillerne får løn for at spille, det er en arbejdsplads. - Jeg stod ikke og råbte, men jeg var nødt til at sige noget til dem. Det er fint, at træneren får skylden, men spillerne har også et ansvar. Det nytter ikke, at vi spiller fantastisk i første halvleg og dumper i anden, udtaler Bo Zinck til Viaplay. Du kan finde stillingen i NordicBet Ligaen her. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-14 | 08:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Klopp storroser: Fortjente fem point

( Alt om Sport )
Klopp storroser: Fortjente fem point är publicerad av Bold.dk
Liverpool måtte mandag aften nøjes med et point ude mod Aston Villa i Premier League, men storklubben havde fortjent fem point for mentaliteten, lød det fra Jürgen Klopp. Liverpool havde mandag aften kurs med tre point ude mod Aston Villa i Premier League, men hjemmeholdet lavede et sent comeback og fik et enkelt point med resultatet 3-3. På forhånd var Liverpool sikret tredjepladsen, så der var ikke meget at spille for.  Det var dog ikke til at se på præstationen, og derfor var Liverpool-manager Jürgen Klopp ikke sen til at rose sit mandskab: - Vigtigst af alt så så jeg et hold med topkarakter. Vi skulle have haft fem point for den mentalitet, men vi fik kun ét. - Stadion gyngede, hvilket gjorde det svært. De fik deres mål, så måske skulle det bare være sådan i dag (mandag, red.). - Jeg elskede vores præstation og vores karakter, udtalte Klopp til BBC Sports efter kampen. Liverpool mangler nu kun et enkelt opgør i sæsonen. Søndag venter en hjemmekamp mod Wolverhampton - opgøret bliver Jürgen Klopps sidste i spidsen for Liverpool.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-14 | 06:50:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Topscorer er på vippen: Vi er en sælgende klub

( Alt om Sport )
Topscorer er på vippen: Vi er en sælgende klub är publicerad av Bold.dk
Thomas Frank kan blive tvunget til at sælge sin topscorer, Ivan Toney, der kun har ét år igen af aftalen. Det har været en lidt turbulent sæson for Ivan Toney og Brentford i Premier League. Otte måneders karantæne spolerede mere end halvdelen af sæsonen for Ivan Toney, fordi han havde spillet på egne kampe. Siden har topscoreren kun scoret fire Premier League-mål. Og det er langt under niveau for en angriber, der i sidste sæson sluttede som nummer tre i Premier League med 20 træffere. Kun Harry Kane og Erling Haaland lavede flere mål. Søndag kan blive afskedskamp for Ivan Toney, når Brentford møder Newcastle. For ambitionen er at spille for en topklub for den 28-årige angriber. Toney har været sat i forbindelse med klubber som Chelsea, Tottenham, Manchester United og Arsenal Og det faktum, at Toney ønsker at spille i en topklub er manager Thomas Frank helt opmærksom på. - Vi må jo se, hvad der sker. Ivan er en af vores bedste spillere. Vi vil rigtig gerne beholde ham, men må også erkende, at vi er en sælgende klub, hvis prisen er den rigtige, slår Thomas Frank fast i en samtale med Bold. Brentford-manageren var imponeret over, hvor flot holdet rent faktisk løste fraværet af Ivan Toney, da han var fraværende frem til januar i år. Foto: John Siebley/Ritzau Scanpix. - På trods af savnet af Toney, løste vi tingene offensivt rigtig fint. Neal Maupay kom ind og har gjort det fint, mener Thomas Frank. Han kan specielt glæde sig over Yoane Wissa og Bryan Mbeumo, der henholdsvis har scoret 11 og ni mål denne sæson for Brentford. Brentford kan lave et gigantisk salg, hvis Ivan Toney skydes af denne sommer. Man betalte blot seks mio. pund for ham (52 mio. kr.) Nu tales der om en pris i niveauet 35-45 mio. pund for angriberen, der altså kun har ét år igen af sin aftale.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-13 | 18:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Dortmund sikrer sig 16-årig komet

( Alt om Sport )
Dortmund sikrer sig 16-årig komet är publicerad av Bold.dk
Ecuadorianske Justin Lerma skal efter sin 18-års fødselsdag tørne ud for Dortmund i Bundesligaen.  De store hold sikrer sig de største talenter tidligere og tidligere.  Og nu er det Dortmund, der har sikret sig et sandt stortalent i form af den blot 16-årige Justin Lerma fra Ecuador.  Det skriver klubben på sin hjemmeside.  - Vi har fulgt Justin længe, og vi har været i tæt kontakt med ham og hans familie. Justin skiller sig ud som en af de bedste spillere i den alder i hele Sydamerika. Vi er glade for at sikre os sådan et exceptionelt talent, fortæller sportsdirektør i Dortmund Sebastian Kehl.  Det bliver først efter Lermas 18-års fødselsdag, at han skifter til Dortmund. Derfor vil han først kunne spille for de gule og sorte fra 2026-27-sæsonen og frem.  Lerma fik allerede som 15-årig debut for Independiente del Valle i den bedste række i Ecuador.  Han spiller på den offensive midtbane. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-13 | 18:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Trængsel i Brøndby: To kæmpeklubber så topkamp

( Alt om Sport )
   Trængsel i Brøndby: To kæmpeklubber så topkamp är publicerad av Bold.dk
De franske og italienske mestre fra Paris Saint-Germain og Inter havde repræsentanter til stede, da FCK vandt 3-1 i Brøndby. 26.267 tilskuere satte sæsonrekord søndag i Brøndby til ´guldbraget´ mod FC København. Blandt de mange tilskuere, var der på flere fronter interessant besøg fra det store udland. For ifølge Bolds oplysninger sad der til opgøret repræsentanter fra både de franske og italienske mestre fra henholdsvis Paris Saint-Germain og Inter på tribunerne. Derudover var en række klubber fra de store ligaer at finde til opgøret mellem de to store rivaler. Som Bold forstår det havde Lyon, Freiburg, Mainz, Newcastle, Bologna og Ajax repræsentanter på tribunerne, da FC København vandt 3-1 over Brøndby. Hvis flere af dem var kommet for at se Yuito Suzuki blev de måske en anelse skuffede. For japaneren leverede langtfra det niveau, vi tidligere har set i foråret, hvor han har imponeret i flere kampe. Til gengæld imponerede to af andre søndag eftermiddag på Brøndby Stadion. Nordmanden Mohamed Elyounoussi viste afslutningsklasse på højeste europæiske niveau, da han fra kanten af feltet bragte FC København foran 2-1. Patrick Pentz må helt sikkert have fået en masse krydser i bogen hos klubrepræsentanterne. For Brøndby-keeperen hjemmeholdet inde i kampen med et par mesterlige redninger efter pausen. Han er på leje fra Bayer Leverkusen og skal efter planen retur til de tyske mestre efter sæsonen. Aftalen løber endnu et år, men han kan blive aktuel som førstekeeper for klubber fra en af de store ligaer. Patrick Pentz kan godt tiltrække sig opmærksomhed fra klubber på et højere niveau end Brøndby. Flere af de klubber var søndag i Brøndby. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix. Samtidig er Østrigs førstekeeper Alexander Schlager blevet skadet, og det betyder, at Pentz med stor sandsynlighed skal stå for Østrig ved EM. Og det er et stort udstillingsvindue for keeperen, som Brøndby dog har en frikøbsklausul på i niveauet 18 mio. kr. Det var ikke kun søndag, men den senere tid har der været fornemt besøg på Brøndby Stadion. For tre uger siden sad klubber som Manchester City, Liverpool, Tottenham, Nantes, Ajax, Stuttgart, Union Berlin, Real Sociedad, Hoffenheim, Genk, Wolfsburg og Parma og så til, da Yuito Suzuki scorede to mål i Brøndbys 2-1 sejr over FC Midtjylland.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-13 | 08:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Sørensen driller Neestrup

( Alt om Sport )
Sørensen driller Neestrup är publicerad av Bold.dk
Jesper Sørensen mener, at det er lidt hyklerisk, da FCK krævede Sean Klaiber ud over sidelinjen før pausen, når de ikke havde samme holdning til situationen, hvor Victor Claesson blev skadet mod slutningen. Han sagde det ikke direkte, men det lå i undertonerne. Det var lidt hyklerisk og dobbeltmoralsk. En stikpille til FCK-lejren oven på det drama, der foregik på sidelinjen i opgøret mellem Brøndby og FC København, som sidstnævnte vandt 3-1. Jesper Sørensen var i hvert fald ikke helt tilfreds med den reaktion som FC København udviste, da Sean Klaiber lagde sig ned ved sidelinjen før pausen. Her signalerede Jacob Neestrup i hvert fald få meter derfra, at Klaiber skulle ud over sidelinjen, så spillet kunne fortsætte. Og det skulle gå hurtigt. Det skete ikke. Klaiber gik i græsset. Og så skabte det enorm tumult ude på sidelinjen, hvor Martin Rretov endte med et rødt kort for et halsgreb på Elias Jelert, mens Jacob Neestrup ragede et gult kort til sig. Der var længe kaotiske tilstande på sidelinjen, mens Sean Klaiber blev behandlet. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix. Der var en tilsvarende situation mod slutningen, hvor Victor Claesson gik til jorden. FCK førte 2-1 og FCK-lejren ikke havde den store interesse i, at han skulle uden for banen. Sådan så det i hvert fald ud. - FCK synes Klaiber skulle gå ud, men det kunne han ikke. De synes åbenbart ikke Claesson skulle gå ud over sidelinjen til sidst. - Mon ikke det har noget at gøre med noget af tumult, der opstod, siger Jesper Sørensen med enorm sarkasme i stemmen. Det var en hektisk kamp med mange dueller og to røde kort. Udover Martin Retov blev Kevin Tshiembe også udvist, da han tog fat om Jordan Larsson mod slutningen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-12 | 22:40:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Storspillende Schjelderup holder liv i FCN´s guldhåb

( Alt om Sport )
Storspillende Schjelderup holder liv i FCN´s guldhåb är publicerad av Bold.dk
Der var ikke pokaltømmermænd at spore hos Silkeborg, som gav FC Nordsjælland kamp på Right to Dream Park, men trods et tidligt perlemål fra Stefan Thordarson fik Andreas Schjelderup vendt tingene med to mål i en 4-1-sejr. Det var på forhånd udråbt som en potentiel let kamp for FC Nordsjælland, da de nykårede pokalvindere fra Silkeborg kiggede forbi Farum sent søndag aften. Kristi Himmelfartsdag kunne klubben fra Søhøjlandet fejre sin første titel i 23 år, og med tæt på ingenting tilbage at spille for i turneringsregi lignede det en FCN-sejr på forhånd. Der var fem udskiftninger hos Kent Nielsen, som valgte at ryste posen og hvile pokalhelten Oliver Sonne sammen med blandt andre Anders Klynge og Pelle Mattsson. En af de spillere, der ikke var blevet sparet til kampen, var pokalfighteren Stefan Thordarson, og det var Kent Nielsen antageligvis glad for efter et par minutters spil. Den islandske profil satte i hvert fald et perlemål i nettet fra godt 25 meters afstand, hvor han bragede bolden helt ud i en vinkel, hvor Andreas Hansen var chanceløs. 1-0 - og så var alle teorier om pokaltømmermænd ellers lagt i seng. FC Nordsjælland var dog ingenlunde ude af spillet, og det beviste Jeppe Tverskov et kvarter efter føringsmålet, da han headede et hjørnespark over i det lange hjørne. Frem mod pausen pressede FC Nordsjælland på for endnu et mål, og de sad tungt på spillet uden at score, hvorfor pausestillingen lød 1-1. Super Schjelderup Anden halvleg blev afgjort af en stor forskel mellem de to klubber: Andreas Schjelderup. For mens Silkeborgs kræfter så småt slap op, var nordsjællænderne sultne efter et føringsmål. Det måtte dog lade vente på sig, og først var der et par situationer, hvor gæsterne gerne havde set en udvisning til Ibrahim Osman, da han først så gult for en duel med Nicolai Larsen og efterfølgende tog armen i brug på usportslig vis. FCN-kometen blev dog på banen, og så vendte tingene ellers kort efter. Andreas Schjelderup fik først en stor chance, som han misbrugte midtvejs i halvlegen, men få minutter senere var sigtekornet indstillet fra nordmanden. En solotur fra midten af banen blev kronet med et skud mod kassen, som godt nok blev rettet af, men den forløsende 2-1-scoring var en realitet. Herfra tog FC Nordsjælland-presset til, og indskiftede Benjamin Nygren havde en kæmpe afbrænder tæt på mål. I stedet blev Schjelderup igen helten, da han for anden gang på under 20 minutter tog soloturen fra midten og fuldendte med en flot afslutning, og så var 3-1 en realitet og kampen lukket. At Benjamin Nygren kunne pynte med målet til 4-1 understregede blot, at de sidste 25 minutter af kampen var med total FC Nordsjælland dominans. Nu ligger klubben med bedre målscore end Brøndby og blot et mål fra FC København i den uhyre tætte topstrid i Superligaen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-12 | 22:40:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Suveræne Schjelderup ser frem: Tre heftige og fede kampe

( Alt om Sport )
Suveræne Schjelderup ser frem: Tre heftige og fede kampe är publicerad av Bold.dk
De kommende direkte gulddueller bliver både heftige og fede, lyder det fra Andreas Schjelderup, som spillede en forrygende kamp i 4-1-sejren over Silkeborg på Right to Dream Park. Andreas Schjelderup endte med at blive forskellen mellem FC Nordsjælland og Silkeborg, da han med to afgørende solomål holdt FC Nordsjælland inde i topkampen med en 4-1-sejr. FC Nordsjælland er derfor sprællevende i guldstriden, hvor der venter tre direkte dueller med de øvrige hold i kapløbet om guldet. Det er noget, den norske stjerne ser frem til i de kommende uger. - Nogle gange må man gøre det selv for at afgøre det, siger nordmanden til Viaplay om de to mål, før han afbryder sig selv med et grin. - Nej, det er en god præstation af holdet, vi spiller godt. Vi manglede bare et mål for at bryde dem op, så det var fint at få lavet 2-1-målet. - Vi tager det kamp for kamp, og så ser vi til slut. Der venter tre rigtig heftige og fede kampe, Brøndby på Brøndby Stadion, Midtjylland her og så i Parken. - Det bliver rigtig fedt, så det er bare at glæde sig til det. FC Nordsjælland gæster Brøndby Stadion onsdag aften klokken 20:00.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-05-12 | 22:40:23
Læs mere »        Kommenter »   
 
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Sørensen jubler: Presset i bund og vinder alligevel
Læs mere »
Lössl har meldt fra: Det er en stor holdspiller
Læs mere »
Karakterer: Angriber kan blive afgørende for OB-overlevelse
Læs mere »
Karakterer: SIF og AGF skuffede de peruvianske Tv-seere
Læs mere »
Stålsat Slotsager: Selvfølgelig tror vi på overlevelse
Læs mere »
Efter landsholdsskifte: Gigović kan debutere mod England
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Jonnes2459
Testå
Læs mere »
Jesperqt
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Xx
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


Vi elsker Charlie Hebdo
  Kendte
  Økonomi
Arbejdernes Landsbank sænker renten
Læs mere »
Putin og Xi udpeger USA som deres fælles fjende
Læs mere »
Tesla-formand: Musks løn på 400 mia. kr. er en hård kamp
Læs mere »
  IT & Teknik
Efter masser af kritik af store prisstigninger: VMware åbner for gratis licenser - ændrer i licens-strukturen
Læs mere »
Tredje gang på under en uge: Google retter alvorlig sårbarhed i Chrome-browseren
Læs mere »
Seks store selskaber med på årets image-liste for første gang: Kæmper alle med lav kendskabsgrad
Læs mere »
Google hælder masser af privacy og sikkerhed i Android 15-opdatering
Læs mere »
Vi har fundet 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu
Læs mere »
Film: Andy Serkis vender tilbage som Gollum 
Læs mere »


Bilpleje Blog
AC Horsens præsenterer millionoverskud: Ejere   Fredericia lejer alsidig back i FC Midtjyllan   Lazio-boss om Isaksen: Kan gøre det endnu bed   Rekordstraf: Kvinde får ni års fængsel for fo   Der må være panderynker i FCK   CPR-numre, mailadresser eller sundhedsdata: H   5 hjerter: The National har fundet storformen   Østriger sikrer Inter smal sejr i Champions L   Kinas nye vindmølle snurrer på kanten af fysi   Britisk kapitalfond køber softwareselskab af   Debat | DI og Dansk Energi: Klimaforhandlinge   Vejle var tæt på sensationen. FCK måtte kæmpe   Sønderjyske strøg til tops efter storsejr ove   Jakob Poulsen erkender: Ville blive skuffet   Nyt DR-program om poppens top oser af indfors   J.P. Morgan-chef venter flere virksomhedshand   Dømt kammerherre: Frede har fået besked   Efter en nat med forhandlinger: Bundsgaard fo   Demonstrationer spreder sig som en løbeild i   Deportivo La Coruna rykker ned fra Segunda   Trænerskifte havde ingen effekt: AaB slår FCK   Steve Bannon skal minimum 30 dage i fængsel   Aktier i Asien: Blandede markeder med afvente   Chokansættelse på vej i Bayern   Stort drama under premiere: Flere er nu sigte   Voldsom brand ved Novo Nordisk: - Luk døre og   Udsigt til skidt start for aktier: Sådan bliv   Liverpool rejste sig efter forfærdelig første   Nu er tvillingebroderen også død   Marie kører 33 kilometer til vuggestuen: - De   Nu skal færre testes i lyntestcentrene   Smerten er kun i dit hoved, sagde balletlærer   Hjulmand: Vi skulle ikke have været på banen   J.P. Morgan forhandler med storbanker om ny h   Anders Holch Povlsens hvidevarekoncern vil fo   UEFA straffer England efter ballade ved EM   Isoleret Hjulmand skal påvirke testkamp fra h   Brandvæsnet er i gang med at slukke brand i r     Bank of International Settlements syn på infl   Yussuf Poulsen scorede forgæves i Jonas Wind-   29-årig kræves fængslet: Kvinde sparket i hov   Mistede begge ben i Afghanistan: - Var det de   Medie: QPR betaler flere millioner for Cifuen   EU-lande er enige om næste års fiskekvoter: V  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer